Parenclub Naarden

 

Wiepke

Parenclub Naarden

hier rene en jacqueline wij zijn een stel van 44 en 42 jaar waarvan de vrouw bi is en de man hetro graag zouden wij hier een vrouw of stel vinden om met ons gezellig eens een date te hebben .wij houden niet van wappen .wij kunnen thuis ontvangen of verplaatsen maar een date moeten wij wel plannen dus als we op ct zijn betekend dat niet dat we ook gelijk kunnen daten dit ivm de kinderen ook gaan we graag naar een club wij zijn intiem geschoren en verwachten dat ook van jullie. groetjes van een gezellig en humor vol stel rene en jacqueline

Jamy

Parenclub Naarden

Dag lieve mannen, in uiterste nood zoek ik nu maar mijn heil hier. Ik zit namelijk gevangen in een relatie zonder sex. Nu ben ik wel bij een hele lieve man dus ik probeer het nog even in stand te gaan houden. Toch schreeuw ik bijna om sex en dat hoop ik hier te gaan vinden. Mensen die oordelen daar zit ik niet op te wachten.

Savas

Parenclub Naarden

wie zou er voor mij hier raad bij hebben?

Reinate

Parenclub Naarden

helemaal vol met passie.. die moet wel benut worden! ik krijg er nooit genoeg van maar mijn vriend is suf dus daaromleuke man gezocht waarbij ik mijn energie kwijt kan.

Jerina

Parenclub Naarden

Al dat geknuffel en lieve woordjes tegen elkaar zeggen dat hoeft van mij niet. Ik ben een vrouw die hard en ruig aangepakt moet worden en ik zoek dan ook een dominantie man die vrouwen goed kan commanderen. Natuurlijk dient wederzijds respect voorop te staan en zoek ik alleen een dominante man in de slaapkamer.

Abdullahi

Parenclub Naarden

Ik zoek 1 leHoi hoi leuke spontane nette en heel goed uitziende single jongeman ( eigen bedrijf )

Angelie

Parenclub Naarden

Hallo allemaal, ik ben een verlegen vrouw uit het noorden van het land. Nu zoek ik hier geen relatie maar gewoon een man om sex mee te hebben. Nu vraag je je misschien af waarom ik dan niet naar een kroeg ga. Nu ga ik daar regelmatig heen met vriendinnen maar deze zijn veel vlotter en spontaner dan mij en ik verbleek daarbij.

Nathanja

Parenclub Naarden

valt hier nog wat te geilen

Kornelis

Parenclub Naarden

Heey lief, Ik ben opzoek naar jou! tenminste dat denk ik want anders lees je natuurlijk mijn liefdeskreet niet. Ik sta zelf nog midden in het leven en heb net mijn studie afgerond. Ik zie er goed uit maar zoals mijn ouders wel verwachten ben ik geen meisje meisje maar daar val ik wel op. Dus wil jij mijn vrouwelijke kant zijn mail me dan. 

Georgina

Parenclub Naarden

Getrouwd. sleur. ingedut. Ben op zoek naar een stevige boost.

1. singles Gilze en Rijen 6. live sex Aalburg 11. Man Zoekt Man Leidschendam-Voorburg
2. chat Barendrecht 7. live sex Leusden 12. sex daten Gilze en Rijen
3. sex contact Menen 8. zoek een sexpartner Doesburg 13. Vind sexcontact Venray
4. Sex In Suriname 9. privehuizen Delfshaven 14. live sex Onderbanken
5. Dating Pernis 10. Erotic Massage Ede 15. parenclub Slochteren